Vorming
Na mijn opleiding ben ik als multimedia vormgever aan de slag gegaan voor diverse audiovisuele studio's en reclamebureau's. Daar creëerde ik vooral animaties, videoproducties en interactieve media met een informerend of educatief karakter.
Multimedia consultant
Ik kwam er steeds meer achter dat ik enorm veel energie kreeg van het opleiden van stagiaires of nieuwe collega's en ik wilde daar graag meer mee doen. Daarom nam ik in 2006 het besluit om me meer richting het onderwijs te bewegen. Inmiddels werk ik nu bij Fontys Hogescholen alwaar ik samen met, en als onderdeel van, het marketingteam van de opleidingen Sportkunde en de ALO diverse multimediale concepten ontwerp. Denk hierbij aan animaties, films of complete platformen voor de werving van nieuwe studenten maar ook aan de diverse media voor de verbinding met het werkveld van sport en bewegen. 
Onderwijs
Uiteraard betekent dat ook dat ik mijn certificaten heb behaald voor het verzorgen van onderwijs zoals bijvoorbeeld lessen over het produceren van films, animaties en andere concepten voor zowel zakelijke- als onderwijsdoeleinden. Dit voor docenten én studenten. Superleuk dus.
Online / Blended Onderwijs
Op dit moment is het natuurlijk, los van de aanleiding, een geweldige tijd om docenten mee te nemen in de multimedia wereld. In de eerste fase van de coronacrisis was het de uitdaging om het onderwijs zo snel mogelijk online te kunnen faciliteren. Nu gaat het erom om dit op een kwalitatieve en vooruitstrevende manier te doen. Ik produceer en verzorg daarom diverse online trainingen en films rondom het ontwerpen van goede kennisclips, uitlegvideo's en Powerpoints die anno 2020 niet misstaan. 
Explainimations
Naast de producties die ik maak voor Fontys ben ik ook regelmatig als freelancer actief voor reclamebureau's. Deze huren mij vooral in voor het produceren van explainimations oftewel uitlegvideo's. 
Evenementen 
Ik kan er ook ontzettend van genieten om (nieuwe) evenementen grafisch en multimediaal aan te kleden. Vaak zoek ik daarbij naar inspiratie buiten het veld van onderzoek en onderwijs, zoals bijvoorbeeld in de entertainmentbranche. Denk hierbij aan de complete styling rondom fysieke of online evenementen zoals de open dagen van de opleidingen maar ook aan de Dag van het Sportonderzoek 2013 & 2020, een KNVB Congress of bijvoorbeeld het Nationaal Outdoor Symposium. 
Aanpakken
Zoals je wellicht al gemerkt hebt vind ik het ontzettend leuk om lekker divers en vernieuwend bezig te zijn. Het leggen van verbindingen, samenwerken, elkaar ondersteunen, delen en eens goed de handen uit de mouwen steken vormen daarvoor de basis.